21 november 2019
challenge

#2 Mijn huidige relatie

Vandaag blog twee in de serie artikelen bij de challenge waarin ik dertig artikelen ga schrijven. Ik neem je mee naar mijn huidige relatie. Ik kan daar natuurlijk heel kort over zijn: ik ben getrouwd en wij hebben samen een kindje. Maar laat ik je maar eens meenemen naar het begin van onze relatie. Terug naar 2006.

Hoe het begon

Daphne en ik leerden elkaar kennen via de datingsite Lexa. Ik had daar een profiel aangemaakt maar nooit echt heel erg de intentie gehad om heel serieus daar een date vandaan te halen ofzo, maar je kunt nooit weten wat je tegenkomt dacht ik. Dus ik een profiel gemaakt en verder niets. Tot er een reactie op mijn profiel kwam van Daphne. Ik stuurde een berichtje terug en daar reageerde zij op met haar mailadres en telefoon nummer. Maar om te kunnen reageren moest zij een proefabonnement van een maand aanschaffen voor, ik geloof iets van €19.95. En dus zegt ze altijd gekscherend dat ze me voor dat bedrag heeft gekocht.

De eerste date

Op 28 juli 2006 hadden wij onze eerste date. Eigenlijk heel impulsief, want we zouden eigenlijk de maandag daarna pas voor het eerst elkaar ontmoeten. Maar het liep even anders en dus reisde ik vrijdagmiddag na mijn werk naar het station van Heerlen, waar Daphne op me stond te wachten. We zijn toen, heel romantisch, wat gaan eten bij de grote gele M. Daarna keken we naar de wielerronde in Heerlen die die avond gereden werd. Na de hoofdwedstrijd van de wielerronde liepen we samen naar een ander plein waar een band, Anderkovver optrad.

relatie

Bed of roses

Tijdens dit nummer viel de stroom uit in Heerlen en toen zijn Daphne en ik naar haar appartementje gelopen in het centrum van Heerlen. Het nummer bed of roses loopt eigenlijk als een rode draad door onze relatie, want dit was ook het nummer waarop Daphne mij ten huwelijk vroeg op 24 mei 2008. Daarnaast hebben wij er natuurlijk voor gekozen om dit nummer ook af te laten spelen na de huwelijksvoltrekking op 29 juli 2011, precies vijf jaar nadat wij elkaar hadden leren kennen.

Hoe heb jij je partner leren kennen? Of wanneer je single bent, hoe bevalt het single leven je?

Lees ook:

1 thought on “#2 Mijn huidige relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.