21 november 2019
challenge

30 dagen blog challenge

Ja, ik ga me er aan wagen. Een blog challenge. Ik kwam hem tegen bij een aantal collega bloggers en het leek me leuk om hem over te nemen. Maar dan wel met een kleine twist. En aangezien de originele challenge al een paar jaar oud is, vond ik dat een twist best een beetje kan.

Hoe ga ik het doen?

Ik ga niet dertig dagen achter elkaar een artikel van de challenge publiceren. Waarom niet? Om de eenvoudige reden dat ik wil dat de challenge een aanvulling gaat zijn op mijn blog en niet dat hij mijn blog gaat domineren. Daarom ga ik de dertig artikelen spreiden over dertig weken. Door dan wekelijks een artikel in het kader van de challenge te publiceren blijven er nog twee dagen over waarop ik andere artikelen kan publiceren. Want ik blijf voorlopig lekker drie dagen per week publiceren. Een overzicht van alle onderwerpen waar ik binnen deze challenge over ga bloggen kan je hier vinden.

challenge

#1 Introductie en recente foto

Dat is meteen het eerste onderwerp waar ik over ga schrijven. Eigenlijk best logisch natuurlijk dat je iets nieuws eerst introduceert. Dat heb ik dus hierboven alvast gedaan. En heel eerlijk? De introductie op de challenge schreef ik al voordat ik echt goed naar de onderwerpen had gekeken. Een tweede dingetje in dit eerste artikel is een recente foto van mezelf. Nou scheelt het dat ik net naar de kapper geweest ben en ik dus ook echt een recente foto van mezelf heb. Over de kapper ga ik binnenkort trouwens een artikel schrijven, dus daar ga ik nu niet teveel over uitweiden. Nu komt er in elk geval die recente foto van mij. Dan weet je ook meteen wie ook weer Patricia is 😉

Kort maar krachtig

Goed, het artikel voor vandaag is misschien wat korter dan normaal, maar ja, wat kan ik zeggen over een foto van mezelf? Ja, dit is de foto zoals ik hem op Facebook heb geüpload. En ja, er zit een kader over de foto heen, maar ik heb geen filters gebruikt bij de foto. Die gebruik ik sowieso eigenlijk nooit echt. En verder? Tja, ik heb niet echt wat te vertellen over de foto. Ik zou wat kunnen schrijven over de ketting die ik om heb, maar daar kom ik ook nog wel een keer op terug. Niet zo zeer op de ketting zelf, maar dan meer op de hangers die ik er aan heb hangen.

Stel je voor dat je jezelf in één zin zou moeten omschrijven. Hoe zou je dat dan doen?

1 thought on “30 dagen blog challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.