Ander uiterlijk

Zoals je wellicht is opgevallen heeft mijn blog weer een ander uiterlijk. Dat komt omdat ik dit weekend bezig ben geweest met het toevoegen van een winkel gedeelte aan mijn blog. Dit in verband met de derde gedichtenbundel die ik aan het schrijven ben en waarvan ik natuurlijk hoop dat ik deze binnenkort uit kan gaan brengen. Op dat moment zal hij ook hier in de webshop te koop gaan zijn.

Waarom een winkelgedeelte?

Ik gaf het net natuurlijk al aan, ik wil graag mijn derde gedichtenbundel in eigen beheer gaan verkopen en dan moet ik daar natuurlijk ook een platform voor hebben waar ik dat kan gaan doen. Nou kan ik daar wel weer een hele nieuwe website voor gaan bouwen, maar waarom zou ik dat doen als ik ook op mijn blog een ruimte ervoor kan maken? Daarom vind je hier dus nu het winkel gedeelte ook terug. De eerdere twee bundels heb ik al toegevoegd, deze kunnen echter alleen bij de uitgever gekocht worden, daarom wordt je daar naartoe door gelinkt. Mijn derde bundel, en eventuele andere producten waar ik nu aan werk, zullen wel gewoon direct bij mij te verkrijgen zijn. 

Plannen voor de toekomst

Tja, ik heb natuurlijk niet zomaar een winkelgedeelte enkel voor drie gedichtenbundels. Nee, ik wil meer met mijn gedichten gaan doen. Zo nu en dan schrijf ik ook een paar korte gedichtjes van een paar regels. En deze gedichtjes houd ik voornamelijk nog voor mezelf. Waarom? Omdat ik wil kijken naar de mogelijkheden om hier een kaarten set van te maken. Een aantal kaarten heb ik al ontworpen, maar ik ben dus nu aan het kijken naar de mogelijkheden voor het drukken en natuurlijk de kosten, want ik wil het wel allemaal  betaalbaar houden.

Volwassenheid

De zaadjes zijn geplant

In elk geval zijn er genoeg zaadjes geplant om uit te laten groeien tot mooie dingen. Alleen de uitvoering vraagt natuurlijk wat meer tijd. Maar via mijn blog en social media zal ik regelmatig updates plaatsen met de laatste nieuwtjes. Daarnaast werk ik aan een nieuw concept voor de nieuwsbrief dus houd de mailbox in de gaten.

Lees ook:

Stel je voor dat je een kaartje stuurt, wat voor kaart zou dat dan zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.