Binnenkort een vernieuwde site met vernieuwde inhoud.

Binnenkort een vernieuwde site met vernieuwde inhoud.

Tja de titel zegt natuurlijk al wel genoeg. Ik ben mijn blog leeg aan het halen omdat ik een andere kant op wil met mijn blog. Wat ik precies wil doen met mijn blog onthul ik binnenkort maar de verhuizing van de oude berichten naar mijn vroegere blog heeft al wel plaats gevonden.

Wat ik in elk geval wel al kan onthullen is dat ik jou als lezer wil betrekken bij mijn blog en ik hoop dan natuurlijk ook op een leuke interactie. Tot binnenkort zou ik zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lees vorig bericht:
licht
Licht in de duisternis

Kerst is een periode waarin het buiten al vroeg donker is. En het laat licht wordt. Mede daarom zie je...

Sluiten