Happy new year!!! Mijn blog verandert

Happy new year!!! Mijn blog verandert

In december was er even radiostilte van mijn kant. Ik weet het. Niet geheel mijn bedoeling, maar door tijdsgebrek en meer van dat soort onwenselijke dingetjes kwam ik gewoon echt niet aan bloggen toe. Maar nu ben ik er weer. En dus ga ik jullie weer regelmatig van artikelen voorzien. Ik heb wel besloten om minder te gaan bloggen, zodat er regelmatiger een artikel online komt. Maar daarover zo meer.

Frequentie

Ja, de frequentie van het bloggen. Deze gooi ik omlaag. Ik probeerde altijd om echt dagelijks een artikel online te zetten. Echter, ik merkte de laatste tijd steeds meer aan mezelf dat dit mij een grote druk gaf. Moeten moeten moeten, dat was hoe het bloggen ging voelen. En dat is natuurlijk niet goed. Daarom heb ik besloten om vanaf dit jaar 3 tot 4 artikelen per week online te gaan zetten. Deze zullen dan op maandag, woensdag en vrijdag online komen en een vierde artikel komt online wanneer ik dat nodig acht in een weekend. Maar in principe verschijnen artikelen dus enkel nog op maandag, woensdag en vrijdag.

Inhoudelijk

Wat betekent het wijzigen van mijn frequentie in het bloggen dan voor de onderwerpen waar ik over schrijf? Ik zal de blogmutsen op woensdag blijven handhaven omdat ik dat stiekem gewoon wel heel leuk vind om te doen. Ook wel uitdagend soms omdat ik soms heel diep moet nadenken over de invulling van een artikel, maar dat terzijde. Dus dat blijft sowieso. Daarnaast wil ik afwisselend blijven schrijven over:

  • Voeding
  • Moederschap
  • Werk
  • Persoonlijk

Nou ja, eigenlijk alles waar ik eerder al over schreef, alleen dan wel wat meer in een vaste volgorde zodat jij als lezer ook weet wat je ongeveer kunt verwachten op verschillende dagen en weken. Zo zal ik bijvoorbeeld dan niet twee keer in een week over voeding schrijven, maar bijvoorbeeld op maandag over voeding, woensdag over de blogmutsen en vrijdag over het moederschap. De week daarna kan het dan weer zo zijn dat ik twee andere categorieën gebruik. Of dat ik op één dag twee dingen samenvoeg. Denk bijvoorbeeld aan het moederschap en iets persoonlijks of iets dergelijks.

Gesponsorde artikelen

Daarnaast blijft er ook ruimte voor gesponsorde artikelen en reviews. Deze zal ik tussen de andere artikelen door inplannen op de vaste dagen. Bij deze artikelen zal ik ten allen tijde aangeven dat ze tot stand zijn gekomen door een samenwerking zoals ik dat eigenlijk al deed. Maar zo blijft het wel duidelijk wat een niet gesponsord en een wel gesponsord artikel is. Waarbij je gesponsord heel breed kunt zien.

Rest mij nog jou nogmaals een heel goed 2017 te wensen waarin hopelijk al je dromen uit mogen komen! Blijf je mij ook komend jaar volgen?

Uitgelichte afbeelding: CK Foto – Shutterstock

Comments

comments

3 gedachten over “Happy new year!!! Mijn blog verandert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Blogmutsen & Co: Hoe zou mijn planning voor de feestdagen eruit kunnen zien?

Vandaag weer een blogmutsen artikel. Een artikel waarin wij je vertellen hoe onze planning voor de feestdagen eruit ziet. Ik...

Sluiten