Blogmutsen & Co | Mijn favoriete seizoen

Blogmutsen & Co | Mijn favoriete seizoen

seizoen

Vandaag vertel ik je wat mijn favoriete seizoen is. En natuurlijk vertel ik je ook waarom. Maar ik ben ook heel benieuwd naar wat jouw favoriete seizoen is. Daarnaast vertel ik je natuurlijk ook waar je de artikelen van de andere blogmutsen kunt vinden om te zien wat hun favoriete seizoen is.

Blij

Ik kan je zeggen dat ik nu al blij ben. Mijn favoriete seizoen is namelijk, meteorologisch gezien, al begonnen. Ja, ik houd van de lente. Het ontluiken van de natuur, nieuw leven, lekkere temperaturen. Ja, ik houd er van. En de regen die er natuurlijk zo nu en dan bij zit, tja, dat is iets wat er gewoon bij hoort. Daar doe je toch niets aan En het is af en toe ook wel even verkwikkend zo’n buitje. Bovendien vind ik het altijd zo lekker als het gras dan net gemaaid is en er dan een buitje valt. Dan ruikt het gras zo lekker.

Mooie natuur

Eigenlijk word ik al voorzichtig vrolijk op het moment dat ik de natuur weer tot leven zie komen na een winterseizoen. Als ik de sneeuwklokjes op zie komen, de krokussen, de narcissen, de tulpen. Heerlijk. Ik blijf het bijzonder vinden dat de natuur zo sterk is dat ze altijd weer opbloeit.

chicks-349035_640

Andere seizoenen

Houd ik dan helemaal niet van de andere seizoenen? Jawel, ieder seizoen heeft zijn charme. Goed, ik heb een hekel aan sneeuw als ik er door moet, maar een witte wereld of een stilleven van ijspegels vind ik dan wel weer heel mooi. De extreme temperaturen zijn ook niet mijn favorieten maar de lange avonden vind ik heerlijk. En natuurlijk de vele barbecues in de zomer. En de herfst, de kleuren die de natuur dan krijgt: geweldig! Dus de andere seizoenen doen me zeer zeker wel wat.

Andere blogmutsen

De andere meiden vertellen je ook wat hun favoriete seizoen is. Is dat hetzelfde seizoen als dat van mij? Je leest het in hun artikelen:

  • Femke
  • Nicky
  • Simone


Comments

comments

Eén gedachte over “Blogmutsen & Co | Mijn favoriete seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Er op uit | Einzelgängeroptocht Rimburg

Afgelopen zondag werd de einzelgängeroptocht voor de tweede keer gehouden in het dorpje Rimburg. Rimburg is een klein dorpje tegen...

Sluiten