Bucketlist | twee doelen af te strepen

Bucketlist | twee doelen af te strepen

Deze keer heb ik maar liefst 2 dingen af te strepen van mijn bucketlist. Hieronder kan je lezen wat ik heb gedaan om ze af te kunnen strepen.

Uit eten in een voor ons onbekend restaurant.
Afgelopen week schreef ik al over ons bezoek aan Gaststätte Bomanns. Dat was al een voor ons onbekend restaurant. Later die week zijn we nog naar een ander restaurant, Mongu Star, geweest. Ook hierover komt nog een review aankomende week. Maar ik kan al wel vast verklappen dat we dit restaurant vaker gaan bezoeken.

bomanns
Wat ligt daar toch allemaal op de borden?

 

Een nieuwe broek kopen die ik zelf uitgezocht heb.
Dit klinkt misschien heel raar, maar als ik kleding koop, dan laat ik me vaak leiden door mensen die me zeggen “dit is leuk”, “dat zou je goed staan” en dergelijke. Maar nu heb ik eens echt een broek gekocht die ik zelf heb uitgezocht. Waarvan ik zelf meteen zoiets had van ‘dit is een broek voor mij’. Wat ik vooral leuk vond aan de broek zijn de kleine details. De ritsjes bij de zakken (die er overigens echt puur voor de sier zijn. Ze kunnen open en dicht, maar er zit geen zak achter) en het ruitwerkje op de knieën. En daarbij (ook niet onbelangrijk) de broek zit ontzettend lekker. Ik ben er echt heel blij mee. Hij is gekocht bij de Miss Etam Outlet in Beek. Overigens is Miss Etam wel één van de weinige winkels waar ik eigenlijk altijd wel slaag voor kleren. Hieronder enkele foto’s van de broek en de details.

         

Wat is jullie favoriete kledingwinkel en restaurant?

Comments

comments

2 gedachten over “Bucketlist | twee doelen af te strepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Familie – wat betekent dat voor mij?

Afgelopen week zag ik op de blog van Dagmar een artikel in het kader van haar Project Positief. Daarin had...

Sluiten