Disney Junior met winactie

Disney Junior met winactie

Disney junior

Disney Junior. Dat is de zender waar Bjarne heel graag naar kijkt. Vorige week schreef ik al een artikel over een aantal programma’s waar Bjarne graag naar kijkt. Naar aanleiding daarvan werd ik benaderd door Disney Nederland met de vraag of het mij leuk leek om een artikel te schrijven over een aantal andere programma’s en daar een winactie aan te koppelen. Nou, dat lijkt me zeker leuk! De programma’s die ik in dit artikel belicht zijn:

 • Sofia het Prinsesje
 • Jake en de Nooigedachtland Piraten
 • Miles van Morgen

Ook de eerste twee series heb ik zelf al vaak gezien. Ik kan de titelsongs zelfs dromen. Miles van Morgen is een nieuwe serie en die ken ik nog niet zo goed omdat ik hem nog niet heel vaak gezien heb. Maar dat belet me natuurlijk niet om hier over te schrijven.

Sofia het Prinsesje

Als haar moeder met de Koning trouwt, wordt Sofia een echte prinses. Maar hoe gedraagt een prinses zich eigenlijk? Om dit te leren, gaat Sofia naar een speciale school. Daar leert ze alles over de eigenschappen die horen bij een echte prinses. En dat is niet altijd makkelijk! Gelukkig krijgt Sofia hulp van haar dierenvrienden, waar ze door een magische amulet mee kan praten.

Naast haar konijnen vriendje klaver wordt Sofia in geval van nood altijd geholpen door één van de bekende prinsessen en andere personages uit Disney films. Zo komen bijvoorbeeld de volgende personages voorbij:

 • Belle
 • Assepoester
 • Ariël
 • De drie feeën uit Doornroosje

En ik ga ze natuurlijk niet allemaal aan je verklappen, daarvoor moet je zelf met je kleintje gaan kijken. Sofia het Prinsesje wordt dagelijks uitgezonden om 7.15 uur.

Jake en de Nooitgedachtland Piraten

Ga mee op avontuur met Jake, Cubby, Izzy en papegaai Skully! Op het eiland Nooitgedachtland zijn zij altijd op zoek naar schatten. Zodra zij die vinden, krijgen ze dikwijls te maken met de gemene Kapitein Haak en Meneer Vetje die de schatten maar al te graag stelen. Jake en zijn vrienden zullen de schatten terug moeten halen, maar daar moet jij ze wel bij helpen! Bij iedere hindernis die ze doorstaan verdienen Jake en zijn team gouden munten. Help hen met verzamelen en doe mee met deze interactieve schattenjacht!

Zelf vind ik Jake wel leuk, al vinden wij de liedjes die door “echte” piraten gezongen worden aan het einde van een aflevering niet echt iets toevoegen. Maar de afleveringen zelf zijn wel heel leuk. Het leert kinderen eigenlijk op een spelende manier wat normen en waarden. Voor Bjarne blijft het nu natuurlijk alleen maar bij kijken, maar misschien als hij straks wat groter is en ook echt mee gaat doen met de programma’s, dat ik dan een eigen schatkist voor hem maak waar hij zelf zijn gouden munten in kan verzamelen. Jake en de Nooitgedachtland Piraten wordt dagelijks uitgezonden om 12.45 uur.

Miles van Morgen

In de ruimte maken Miles en zijn grappige struisvogel de grootste avonturen mee! Samen met zijn ouders die wetenschappers zijn en zijn zus onderzoekt hij nieuwe werelden. Miles is erg nieuwsgierig en heldhaftig en wil niets liever dan astronaut worden. Door alle avonturen leert Miles hoe belangrijk familie is en dat nieuwsgierig zijn helemaal niet zo verkeerd is.

Zoals ik al schreef is deze serie nieuw en ken ik hem dus nog niet heel goed. Waar ik van Sofia en Jake de titelsong van voor tot achter mee kan zingen, is dat bij Miles totaal nog niet het geval. Maar misschien komt dat ook wel doordat Miles van morgen enkel op zaterdag en zondag uitgezonden wordt om 17.40. Dat is toch de tijd waarop wij meestal eten en dan staat de tv hier niet aan.

Win een Goodiebag!

In samenwerking met Disney Nederland mag ik drie goodiebags weggeven. Van iedere serie één. Wat zit er in de goodiebags:

 • In de goodiebags van Jake en Sofia zit een broodtrommeltje, een rugzakje, een fietsbel, kleurpotloodjes en een notitieblok.
 • In de goodiebag van Miles zit een drinkbeker, muismat, stickervel en heatsensitive puttie.
 • Daarnaast zitten er nog 3 Disney Junior groeimeters bij

Wat moet je doen?

Wil jij kans maken op één van de goodiebags? Meedoen is simpel. Like Patricia neemt je mee op Facebook. Laat vervolgens hieronder een reactie achter dat je meedoet en geef daarbij even aan welke Goodiebag je graag zou willen ontvangen (Sofia, Jake of Miles). Zorg ook voor een geldig email adres zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.

Deze winactie loopt tot en met 9 juli 2015. Op 10 juli zal ik vervolgens de winnaars trekken en deze bekendmaken op mijn blog.

Extra kansen

Wil je extra kansen verdienen? Dat kan op de volgende manieren:

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Disney Nederland. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.

Deze winactie is afgelopen

Comments

comments

17 gedachten over “Disney Junior met winactie

 1. Wat een leuke winactie ik doe graag mee voor onze meiden. Het jake en sofia pakket gaat hier met open armen ontvangen worden.

 2. Hey wat leuk zeg! Hier ook ultieme Disney fans in huis. Naast heel veel dvd`s in de kast, kijken ze ook regelmatig Disney Junior. Daelyn is natuurlijk gek van Sofia, maar Jake is ook een favoriet. En tegenwoordig vinden ze Paw Patrol ook het einde. Miles hebben ze nog niet zo vaak gezien, maar dat past wel in Damiën zijn straatje.

  Daelyn zou helemaal blij worden van het Sofia pakket, terwijl Damiën eerder warm zou lopen voor Miles. Als ik dan toch mag kiezen, zou ik gaan voor het Sofia pakket. 😉

 3. Ik doe graag mee voor me kleine meid Mila. Ze is gek van tekenfilms. Instagram en Twitter heb ik helaas niet. Ik doe graag mee voor het sofia pakket!

 4. Wat een leuke winactie, heb je meteen geliked op FB en gevolgd op Instagram. Je schrijft leuk en ik hoop meer van jou te lezen. Voor zoonlief doe ik graag mee voor de Miles van Morgen Goodiebag. Jonathan is helemaal weg van Miles.

  Groetjes,
  Adelaide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Terugblikken | Penvriendinnen

Afgelopen week bedacht ik me dat het misschien wel leuk was om eens terug te gaan in de tijd. Eens...

Sluiten