Gelukkig nieuwjaar!

Dat is natuurlijk wel iets waar ik mee moet beginnen: je een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ik hoop dat 2019 je alles zal brengen wat je wenst. Of nou ja, misschien niet alles, want dan is er niet echt meer iets te wensen over en dat is voor 2020 dan natuurlijk niet leuk meer. Aan goede voornemens doe ik niet, dus daar kan ik je vandaag niet mee vervelen, maar ik ga wel een aantal dingen uit een zetten waar ik dit jaar aan wil werken. Dus lees je mee?

Nieuwe energie

Ik heb weer nieuwe energie gevonden om aan mijn blog te werken. Ik wil mij met mijn blog meer richten op onderwerpen om te delen. Denk hierbij aan het schrijven van recensies over boeken die ik lees, muziek waar ik naar luister, maar ook restaurants die ik bezoek. Waarom? Omdat ik het stiekem best lastig vind om echt over mezelf te schrijven. Anderzijds weet ik ook wel dat wanneer ik schrijf over mijn meningen omtrent dit soort dingen, ik ook deels over mezelf schrijf. Maar afgelopen jaar voelde ik gewoon een enorme druk om over mezelf te “moeten” schrijven omdat ik dat mezelf had opgelegd. En die druk wil ik niet meer voelen. Vandaar dat ik wat algemener ga schrijven. Ik zal wel altijd vanuit mezelf blijven schrijven en ik zal ongetwijfeld ook echt wel over persoonlijke dingen schrijven hoor, wees niet bang. Alleen ik ga mezelf dus niet meer die “druk” opleggen.

Waar wil ik aan werken in 2019?

Dan toch even een stukje met doelen die ik voor mezelf wil gaan behalen. Gewoon omdat ik daar al druk mee bezig ben. Ik heb het al eens genoemd hier op mijn blog overigens. Na mijn eerste twee gedichtenbundels zal er dit jaar een derde bundel gaan verschijnen. Op het moment van verschijnen zal ik daar natuurlijk een artikel aan gaan wijden hier op mijn blog. Maar wil jij als eerste op de hoogte zijn van het verschijnen van mijn bundel? Zorg dan dat je op de mailinglijst staat die ik apart hiervoor heb aangemaakt. Wat krijg je dan? Je krijgt dan als eerste een mailtje dat mijn bundel verschenen is. Eigenlijk krijg je dan een persbericht, zo kan je het zien. En dat is allemaal geheel vrijblijvend, je bent niet tot aankoop verplicht. Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je een bundel zou willen aanschaffen, maar wanneer je alleen informatie wilt ontvangen is dat natuurlijk ook helemaal prima. Aanmelden voor de lijst kan door op deze link te klikken.

En verder?

Natuurlijk zijn er nog wel een paar dingen waar ik aan wil gaan werken. Maar sommige dingen hebben gewoon wat meer tijd nodig. Ik ben bijvoorbeeld bezig met het ontwerpen van een aantal wenskaarten. Daarnaast wordt er door een kennis van mij gewerkt aan iets wat bij de promotie van mijn gedichtenbundel kan gaan helpen. Dus dat zijn ook dingen die lopen. En ja, ik moet nog steeds een cover maken voor mijn bundel. Ik weet precies wat ik wil, heb het ook al uitgewerkt alleen de resolutie is niet goed genoeg, dus ik moet even kijken hoe ik dat allemaal beter krijg.

En wat mijn blog betreft? Ik ga je het komende jaar weer vaker voorzien van artikelen, door mij, over mij en over producten, boeken, restaurants en dergelijke.

Wat zijn jouw doelen voor het komende jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.