Hardlopen: wat wil ik nog graag hebben?

Hardlopen: wat wil ik nog graag hebben?

Zoals je wellicht weet ben ik nog steeds aan het hardlopen. Echt veel hardloopkleding heb ik niet, schoenen daarentegen wel. En goede schoenen zijn natuurlijk wel super belangrijk. Over de kleding die ik momenteel gebruik zal ik nog wel een keer een artikel schrijven. Maar voor nu leek het me leuk om mijn wensenlijstje alvast te bekijken.

Lopen met muziek

Ja, ik loop graag met muziek. Ik heb dan ook al heel wat oordopjes versleten, want die oordopjes met een kabel naar je telefoon… niet heel ideaal. Of het snoer is net te kort waardoor je makkelijk een oortje uit je oor trekt, of het is juist te lang waardoor je met je arm in het snoer blijft haken. Of… Meestal probeer ik het snoer een paar keer om mijn sportarmband te wikkelen zodat het niet zo lang is. Maar ideaal is anders. Wat mij een uitkomst lijkt zijn draadloze oortjes. Dit is een systeem dat werkt via bluetooth en zo kan ik dus vanaf mijn sporthorloge muziek luisteren zonder dat ik perse een telefoon mee hoef te nemen.

Telefoon en sleutels

Een groot probleem vind ik het vaak om mijn sleutel mee te nemen als ik ga hardlopen. Meestal haal ik hem nu maar van mijn sleutelbos af en dan bewaar ik he achter mijn mobiele telefoon in mijn sportarmband. Maar die armband verschuift de laatste tijd steeds meer en ik vind het ook niet heel handig om de sleutel daarin te bewaren. Vooral omdat de armband om mijn bovenarm vaak niet echt lekker meer zit of verschuift waardoor ik weer moet stoppen om hem meer aan te trekken. Trek ik te hard, dan krijg ik tintelingen in de arm door de verminderde bloedtoevoer. En dat is natuurlijk ook niet handig. Misschien dat iets om mijn heupen dan makkelijker is dacht ik. Zoals bijvoorbeeld de bottle belt. Nou heb ik nu in het begin stadium van het hardlopen de waterflesjes misschien nog niet meteen nodig, maar het is wellicht wel handig voor straks in de zomer als er weer extreem hoge temperaturen zijn.

Kleding

Tja en dan is er natuurlijk ook altijd een wens voor goede hardloopkleding. Maar wat daarin allemaal goed zit en dergelijke dat moet ik eens goed gaan bekijken. Het meest belangrijk vind ik de schoenen en die heb ik gelukkig. Hardloop  broeken heb ik wel, zowel een driekwart als een volledig lange broek. Verder heb ik altijd gewoon een t-shirt aan en nu het zo koud is ook een trainingsjasje. Daarnaast heb ik met Sinterklaas hardloopsokken gekregen voor de winter en handschoenen, dus wat dat betreft ga ik wel redelijk beschermd naar buiten als ik ga lopen.

Wat is jouw belangrijkste kledingstuk of accessoire als het om sporten gaat? En wat zou je nog graag willen hebben? Ik ben benieuwd naar je reactie.

Dit artikel bevat affiliate links.

2 gedachten over “Hardlopen: wat wil ik nog graag hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lees vorig bericht:
hardlopen
Met vertrouwen van de eigen vierkante meter naar…

Ja waar naar toe? In de weekbrief wordt gesproken over een scholier die een eindopdracht voor school moest doen. Zijn...

Sluiten