Hobby’s van toen komen terug

Hobby’s van toen komen terug

Toen ik jong was had ik verschillende hobby’s. Ik schreef heel veel, maar ik vond het ook heerlijk om gewoon creatief bezig te zijn. Wat ik dan vooral wel grappig vind om te merken is dat hobby’s die ik toen had nu weer terug komen. In dit artikel neem ik je mee naar een paar van die hobby’s.

Kalligrafie

Iets wat mijn vader vroeger al deed. Hij leerde dat aan mij en ik werd ook verliefd op de kunst van het schoonschrift. Oftewel Kalligrafie. Ik kon hier vroeger uren aan besteden. Van Daphne kreeg ik voor Valentijnsdag een boek van de Action over handlettering en dit boek richt zich met name op Kalligrafie. Dus moeten we nog een keer terug naar de Action (wat een straf haha) voor een Kalligrafiepen, want die heb ik helaas niet meer. Met die pen kan ik het Kalligraferen dan weer oppakken om eventueel in de toekomst een duurdere echte pen aan te schaffen. Tot die tijd kan ik ook oefenen met brushpennen, maar daar heb ik momenteel nog wat ruzie mee helaas. Ach ja… al doende leert men zeggen ze dan he.

hobby's

Kleuren

Iets heel simpels wat ieder kind waarschijnlijk toch wel een keer in zijn of haar leven heeft gedaan. Kleuren. Bjarne heeft in elk geval genoeg kleurboeken die hij kan vullen met vrolijke kleuren. Maar niet alleen Bjarne heeft kleurboeken. Ook Daphne is onlangs aan het kleuren geslagen. Niet met simpele witte kleurplaten waar je binnen de zwarte lijntjes moet kleuren. Nee, Daphne doet aan kleuren op nummer. En dan niet met gewone kleurplaten, maar uit iedere kleurplaat die Daphne maakt ontstaat een klassiek filmfiguur van Disney. Best grappig hoor. Als je begint met een tekening heb je totaal geen idee wat je maakt. Maar eenmaal aan het kleuren komt dan het filmfiguur tevoorschijn. Thuis liggen twee verschillende boeken met filmfiguren te wachten om gekleurd te worden.

hobby

6 gedachten over “Hobby’s van toen komen terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lees vorig bericht:
koud
Mijn week #3 – carnaval en meer

De tijd vliegt en er is al weer een week voorbij. Ik neem je weer mee in mijn afgelopen week....

Sluiten