Mama en zo | De voorlees tag

Mama en zo | De voorlees tag

Onlangs werd ik getagd door Sleutel in de tuin om de voorlees tag in te vullen. Dat doe ik graag, want voorlezen is iets wat ik veel doe aan Bjarne. Omdat ik het leuk vind, maar ook omdat hij het heel erg leuk vindt. De regels en vragen van de tag vind je op de blog van de maker van deze tag, Jeanette. Bovendien zie je de vragen natuurlijk ook in dit artikel. Lees je mee?

4 gedachten over “Mama en zo | De voorlees tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lees vorig bericht:
doelen
Mijn hardloop doelen voor dit jaar

Ik doe het niet snel, maar ik heb nu toch maar eens besloten om in het openbaar te schrijven over...

Sluiten