21 november 2019
droom

Mijn droom…

Ik heb een droom. En vandaag ga ik jou vertellen wat die droom precies is. Bovendien vertel ik je hoe ik deze droom wil gaan waar maken en… hoe jij mij kan helpen!

Wat is mijn droom?

Ik heb, zoals je wellicht weet, in het verleden twee gedichtenbundels via Boekscout uitgegeven. Dat was op zich heel fijn omdat je dan zelf geen kosten hebt en al het werk rondom het uitgeven je uit handen genomen wordt. Behalve de promotie. Inmiddels ben ik bezig met het schrijven van een derde gedichtenbundel en die zou ik heel graag in eigen beheer uit willen geven. En dat is dus mijn droom.

droom

Hoe wil ik die droom verwezenlijken?

Tja, dromen zijn er natuurlijk om te proberen uit te laten komen. De meeste dromen zijn bedrog, maar wanneer je zelf iets graag wilt, dan probeer je toch om hier wat aan te doen zodat hij wellicht toch uit komt. Het schrijven van de gedichten en dergelijke voor in een bundel is voor mij natuurlijk geen probleem. Met de bundel zelf ben ik dan ook al wel aardig ver. Misschien zelfs wel helemaal klaar, maar ik kan altijd nog wat toevoegen of weg laten.

Daarnaast heb ik ook een drukkerij op het oog waar ik mijn bundel zou willen laten drukken. Ik ga geen naam noemen nog van de drukkerij omdat dit altijd nog kan veranderen natuurlijk, maar tot nu toe ben ik heel tevreden over alle informatie die ik op de site van deze drukkerij vind.

Hoe kan jij mij helpen?

Tja, hoe kan jij mij helpen? Allereerst zou het leuk zijn als je mijn Facebook pagina volgt waar ik regelmatig enkele gedichten en korte gedachten plaats. Hier houd ik je ook op de hoogte over nieuwtjes rondom de derde bundel. Dat zal ik ook zo nu en dan wel hier doen, maar overwegend gebruik ik daar toch mijn Facebook pagina voor. Daarnaast kan je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief die ik uitbreng voor de laatste nieuwtjes.

Een andere manier om mij te helpen is door mij financieel te helpen. Hiervoor heb ik een crowdfundingscampagne aangemaakt en het zou natuurlijk heel fijn zijn als die campagne mij gaat helpen dichter bij het verwezenlijken van mijn droom te komen.

Lees ook:

Volg jij mij al? Wat is jouw droom?

2 thoughts on “Mijn droom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.