Mijn week #1

koud

Op de weblog van Jenn zag ik een artikel waarin zij wekelijks terug kijkt op enkele feiten uit haar voorliggende week. Dit vond ik zo’n leuk idee dat ik dit graag ook op mijn blog wil introduceren. Vandaag blik ik dus samen met je terug op de week die achterligt. Kijk je met me mee?

Eten

Afgelopen week was een best wel luxe week voor ons. Via Facebook had Daphne een waardebon gewonnen waarmee we met korting konden eten bij de Canadian Corner. Een begrip hier in de omgeving. Aangezien die waardebon geldig was tot 4 februari, moesten we die deze week dus nog wel inzetten. En dus zijn we donderdag daar lekker gaan eten. Binnenkort trouwens een review over dit restaurant op mijn blog.

Verder gingen we op dinsdag uit eten met het vriendinnetje van Bjarne en natuurlijk haar moeder. Dat stond eigenlijk al bijna twee jaar op de planning, maar steeds spraken we geen datum af. Nu dus wel eindelijk een keer. En het was super gezellig en zeer zeker voor herhaling vatbaar. De kids waren super lief, het eten goed en wij konden gezellig kletsen. Dus wat wil je nog meer.

De rest van de week hebben we overigens wel gewoon normaal en gezond gegeten haha. Maar het voelde toch wel heel rijk ergens om twee keer in één week uit eten te gaan. Als wij normaal één keer per maand uit eten gaan is dat al veel haha.

Sporten

Wat betreft sporten, ik weet dat op Facebook de spotjes te zien zijn dat je van je workout je werk kunt maken door als postbezorger aan de slag te gaan. Wat dat betreft zou ik dan dus al 5 dagen in de week sporten. En ja, zo voelt het soms ook wel, maar mijn werk zie ik toch echt als werk en niet als sporten, dus dat tel ik ook maar even niet mee. Ik heb wel de Wii weer eens aangesloten zodat ik thuis op de Wii kan sporten als Daphne aan het werk is. Ja, dit kan natuurlijk ook wel met Daphne samen, maar ik mis het vaak wel dat ik niet even kan gaan hardlopen als Daphne niet thuis is, omdat er natuurlijk altijd iemand bij Bjarne moet blijven. Nu kan dat dus wel en dat vind ik wel fijn. Ik sport dan met een trainster op tv die me gedurende een door mij ingestelde tijd meeneemt in een training. En daarbij komt dan alles aan bod. Meestal stel ik het programma in op 30 minuten, maar binnenkort ga ik hem ophogen naar 45 minuten. Na de tweede training kon ik wel echt merken dat ik wat gedaan had hoor, ik wist in elk geval dat ik buikspieren had haha.

Foto: Ikpro

Stappen

Voor deze rubriek laat ik de weken lopen van zondag tot en met zaterdag. Waarom? Eigenlijk heel simpel, dan kan ik op zondag hier het aantal stappen van de afgelopen week invullen. Dankzij mijn Samsung gear fit 2 horloge kan ik vrij precies mijn gezette stappen bijhouden en ik vind het leuk om dat met je te delen. Afgelopen week zette ik maar liefst 94383 stappen.

Lezen

Ik lees niet zo heel veel eigenlijk maar wil dat wel weer meer gaan doen. Wat ik afgelopen week wel heb gelezen is het magazine Runner’s World. Een magazine inderdaad over hardlopen. Mocht je tips hebben over wat te lezen, dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Schrijven

Afgelopen week verschenen er een aantal artikelen. Zo schreef ik op maandag over mijn hardloopdoelen. Woensdag kwam er een tag over voorlezen online en vrijdag schreef ik zoals gebruikelijk een overdenking: … en er was licht.

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen week? Ik ben benieuwd naar je reactie.

22 gedachten over “Mijn week #1”

    1. Op zich qua bewegen is het een gezond beroep inderdaad. Alleen het gewicht van de post af en toe als alles op de fiets zit… Maar ja dan verbrand je weer extra calorieën denk ik dan altijd maar haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.