Mijn week #3 – carnaval en meer

Mijn week #3 – carnaval en meer

De tijd vliegt en er is al weer een week voorbij. Ik neem je weer mee in mijn afgelopen week. Een week die compleet anders was dan andere, normale, weken. Waarom? Dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Eten

Tja… eten… Nou kan ik natuurlijk gaan vertellen dat we super gezond hebben gegeten. Maar jij weet waarschijnlijk ook wel dat ik in Limburg woon en dat het hier carnaval was afgelopen week. En carnaval staat een beetje gelijk aan alcohol en frieten haha. Nou drink ik niet, dus daar heb ik geen problemen mee gehad. Tenminste, van cola light wordt je voor zover ik weet niet dronken. Maar het eten was wel een dingetje. Op zich heb ik door de dag heen niet heel veel gegeten, maar wat er gegeten werd waren dingen als Berliner bollen, wafels en dat soort dingen. Bij het avondeten was er over het algemeen iedere dag wel rijst en frieten waarbij ik dan toch vooral me richtte op de rijst en minder op de frieten. Juist omdat er al zoveel ongezonde dingen op tafel verschenen. Na de carnaval overigens zijn we wel weer over gegaan op gezonde maaltijden hoor. Dus het is niet zo dat we, wat eerder wel gebeurde, bleven hangen in het ongezonde.

carnaval

Sporten

Sporten gebeurde deze week ook niet echt helaas. Want ja het “dansen” tijdens de optochten tel ik niet echt mee als sporten. Wel heb ik natuurlijk ontzettend veel gelopen, want in vier dagen tijd liepen we zes optochten. Dus de nodige kilometers heb ik wat dat betreft wel afgelegd maar toch. Dat zal zich straks wel tonen in het aantal stappen als ik die voor je op ga tellen.

Stappen

Deze week liep ik dus zoals ik net al aangaf ontzettend veel. Na de carnaval ben ik woensdag weer gewoon gaan werken en liep de teller van de stappen dus mooi door. Dit resulteerde in een totaal van 152343 stappen.

Lezen

Afgelopen week ben ik begonnen met het lezen van het boek Ma van Hugo Borst. Een boek waarin hij schrijft over zijn dementerende moeder. Ik heb in het verleden zelf met demente ouderen gewerkt, dus vind het wel heel mooi om dit te lezen.

Schrijven

Afgelopen week schreef ik naast mijn week overzicht een artikel over de Canadian Corner waar wij onlangs gegeten hebben en ik schreef een overdenking over verlangen naar één-zijn. Daarnaast maakte ik ook een enquête waarvan ik het fijn zou vinden als je deze voor mij in wilt vullen.

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen week? Ik ben benieuwd naar je reactie.

Dit artikel bevat affiliate links. Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

2 gedachten over “Mijn week #3 – carnaval en meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lees vorig bericht:
één-zijn
Verlangen naar één-zijn

Verlangen naar één-zijn, doe ik dat? Wat is één-zijn, wanneer spreek je daar van? Ik vind het nog al lastig...

Sluiten