Spam je blog!!!

Spam je blog!!!

Vandaag geef ik het woord aan jou. Heb jij een blog? Spam dan onder dit artikel de link. Ik wil niet dat je zomaar alleen je link deelt, dus lees even wat ik graag in je reactie vermeld zie. Het zijn geen moeilijke “eisen” hoor, maar alleen een link is ook maar zo saai nietwaar?

Waarom een spam je blog?

Ik heb besloten dat ik vandaag een spam je blog artikel wilde publiceren om jou als lezer de kans te geven mijn lezers ook bij jou te laten kijken. Natuurlijk hoop ik wel dat mijn lezers dan ook bij mij blijven, maar ik  ben van mening dat het nooit kwaad kan om  mensen ook eens een kijkje in de keuken van andere bloggers te bieden. Daarom vandaag dus een spam je blog.

Reageren? Graag!

Ik liet het al even merken, ik wil niet dat er enkel een link in een reactie geplaatst wordt. Nee, ik zou het leuk vinden om meer te lezen over je blog. Daarom een klein vraagje. Vertel even in het kort waar je over schrijft op je blog, hoe vaak je publiceert en wat je het leukste vindt aan het bloggen. En vergeet natuurlijk niet om je link in de tekst toe te voegen. Simpele vragen toch? En ook wel redelijk logisch lijkt me. Zelf zal ik iedereen die reageert onder dit artikel gaan bezoeken. Ik weet alleen niet of dat vandaag al gaat lukken, maar ik schrijf iedere reactie apart op om zo bij te kunnen houden wie ik bezocht heb. Ook zal ik op jou blog een reactie achter laten, zodat je ook weet dat ik langs geweest ben.

En nu: Spammen maar!!!

Comments

comments

6 gedachten over “Spam je blog!!!

 1. Lief dat we mogen spammen!

  Ik ben Mariska en schrijf over beauty op http://www.matteandshimmer.nl . Ik houd van make-up; verschillende looks maken, tips en truukjes ontdekken, het allemaal laten zien, eerlijke reviews en meer. Maar ook wat afwisseling! Elke vrijdag schrijf ik een persoonlijk stukje, en soms gooi ik er ook wat fashion, lifestyle of een recept doorheen 🙂

  Leuk als je komt kijken!

 2. Spammen doe ik graag natuurlijk!

  Ik blog op http://www.salamistinkt.nl over van alles dat het leven met een chronische aandoening leuker, mooier en makkelijker maakt. Twee keer per week komt er een artikel wat hopelijk niet alleen mensen met een chronische aandoening of beperking aanspreekt, maar ook anderen. Het leukste aan het bloggen vind ik de reacties van anderen, dus ben benieuwd wat je er van vindt. 😉
  Jacqueline onlangs geplaatst…Deze held is voor het eerst alleen gaan vliegen met rolstoel!My Profile

 3. Heel tof dat we mogen spammen, dankjewel!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads.Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog van alles en nog wat te vinden. Ik heb geen vast blogschema, maar er komen elke week minstens 3 posts online. Het leukste aan bloggen vind ik dat ik nu meer ben dan alleen maar ziek, ik heb een dagbesteding en ga vaker nieuwe dingen ontdekken.
  http://marategendraads.wordpress.com
  Tamara TS onlangs geplaatst…Ik ben Tegendraads en ik wil teveel!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Review | Smult Juni 2016

Ik heb al eens eerder een artikel over dit magazine geschreven en nu ga ik het weer doen. Over een...

Sluiten