Tag | Mijn blog content

Tag | Mijn blog content

Op de blog van Mariska kwam ik een nieuwe tag tegen voor ons als bloggers en het leek me leuk om deze tag met je te delen. Waarom? Omdat ik zo ook zelf nog een keer mijn hele blog door kan kijken en zo kan zien wat ik allemaal al geschreven heb. Lees je met me mee? Ik beantwoord in principe alle vragen over mijn huidige blog, maar soms kan het toch zijn dat ik het heb over verwijderde artikelen, dat is dan helaas even niet anders. Maar waar mogelijk link ik uiteraard door naar de artikelen zodat je die nog een keer kunt lezen.

Wat was je eerste artikel?

Mijn eerste artikel was een heel kort artikeltje waarin ik mezelf voorstelde. Deze is inmiddels niet meer te vinden op mijn blog omdat ik hem eigenlijk gewoonweg niet meer vind passen. Bovendien is in de loop der jaren mijn stijl natuurlijk wel veranderd en ook daar paste het artikel niet meer bij.

Welke artikelen vind je het slechtste?

Welk artikel ik het slechtste vind… Dat vind ik altijd lastig om over mijn eigen artikelen te zetten. Ik vond het wel heel lastig om op een vrijdag dat er geen weekbrief verscheen zelf een overdenkend artikel te moeten gaan schrijven over de kracht van zekerheid. Zo’n soort artikel brengt mij enorm aan het twijfelen omdat ik dan op een andere manier aan het schrijven ben dan ik normaal zou doen voor mijn gevoel.

Welke foto’s vind je het leukste om te maken?

Eerlijk gezegd is dit een dingetje waar ik eigenlijk wat meer aandacht aan zou willen en zou moeten besteden. Ik gebruik heel veel foto’s via websites waar ik foto’s vandaan kan halen om te gebruiken. Wanneer je op deze foto’s klikt, zal je ook altijd naar de site van herkomst door gelinkt worden. Maar ik zou wel heel graag foto’s zelf willen maken. Momenteel ben ik natuurlijk wel bezig met mijn project Stolpersteine en ben ik daarvoor ook aan het kijken hoe ik het beste foto’s hiervoor kan gaan maken.

Welke reviews vind je het leukste om te schrijven en welke producten het leukste om te testen?

Ik vind het heel leuk om reviews te schrijven over producten die ik nog niet ken en op die manier dus kan ontdekken. Bijvoorbeeld over een nieuwe smaak rijst waar ik binnenkort een exemplaar van mag verwachten. Daarnaast vind ik het heel leuk om boeken te ontvangen en hierover te schrijven. Nou heb ik niet altijd de tijd om een boek helemaal te lezen, maar wanneer het gaat om het schrijven van een review vind ik het wel heel belangrijk om binnen een acceptabele tijd het boek gelezen te hebben en erover te hebben geschreven. En daar zal ik dan natuurlijk ook te allen tijde voor zorgen.

Wat vind je leuker: foto’s maken of artikelen schrijven?

Tja, artikelen schrijven eerlijk gezegd. Ik vind het altijd een beetje lastig om foto’s te maken omdat ik dan snel twijfel over de kwaliteit van mijn foto’s. Maar het maken van eigen foto’s is wel iets waar ik me meer op wil richten. Helemaal wanneer het gaat om reviews, dan moet ik natuurlijk wel. Maar ook voor de andere artikelen die ik schrijf is het denk ik goed om toch zelf foto’s te kunnen gaan maken. Dus daar is werk aan de winkel.

Kijk jij regelmatig oude artikelen na op werkende links?

Heel eerlijk? Nee. Ik las in het artikel van Mariska wel over een plugin die ik kan installeren, dat ga ik dan ook maar even doen, want een hulpje die mij vertelt welke links eventueel niet meer werken is natuurlijk wel heel fijn. Immers, ik wil wel dat je de artikelen op mijn blog goed kan blijven vinden 😉

Maak jij de foto’s met een high end camera of je telefoon? En zo ja, welk product?

Als ik foto’s maak, dan maak ik die eigenlijk altijd met mijn telefoon. Gewoon omdat ik deze altijd bij me heb. En omdat ik heel soms tijdens mijn werk wel eens een idee krijg om een foto te maken voor een bepaalde achtergrond of iets dergelijks. En dan is het natuurlijk fijn als ik op dat moment ook meteen een foto kan maken. Bovendien ben ik zo iemand die als ik een camera mee wil nemen, tot de ontdekking komt dat de batterij leeg is. Niet heel handig dus.

Welk artikel wordt het meeste gevonden in Google?

Het artikel dat het meeste gevonden wordt in Google is het artikel dat ik schreef naar aanleiding van ons bezoek aan de Canadian Corner, een restaurant bij ons in de buurt. Dit artikel werd overigens ook door het restaurant zelf gedeeld op hun social media, wat bij mij voor een geweldige piek in mijn bezoekers leidde.

Wat is het meest persoonlijke artikel dat je ooit hebt geschreven?

Het meest persoonlijke artikel dat ik ooit geschreven heb is het artikel waarin ik vertel over mijn dysthyme stemmingsstoornis. Een stoornis die ik overigens gelukkig nog steeds goed onder controle heb en waarvan ik toch wel kan zeggen dat hij momenteel vrijwel geen rol speelt in mijn leven. Ik zit gewoon goed in mijn vel momenteel. Daarnaast zijn ook de artikelen als overdenking vrijwel allemaal toch wel van persoonlijke aard. Maar dat zijn niet de meest persoonlijke artikelen die ik heb geschreven.

Tot zover de tag, ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en natuurlijk dat je nog eens wat andere artikelen van mij hebt kunnen lezen die je misschien nog niet gezien had. Wat vond je van zo’n overzichtsartikel? Ik ben stiekem wel benieuwd naar je reactie.

10 gedachten over “Tag | Mijn blog content

  1. Super leuk om te lezen dit en het zet me ook direct aan het denken over mijn eigen blog. Vind het vooral lastig een antwoord te bedenken op de vraag welke van mijn artikelen ik het slechtste vind 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lees vorig bericht:
koud
Mijn week #5 | koud!!!

Daar ben ik weer met een weekoverzicht die natuurlijk weer heel anders is dan die van vorige week. Stond vorige...

Sluiten