Tags: Een overzicht

Tags: Een overzicht

tags
Foto: Artsybee

Het is je vast al wel opgevallen, in de afgelopen weken plaatste ik op donderdag vaak een tag op mijn blog. Waar vind je nou al die tags? En wie heeft ze bedacht? Dat is natuurlijk wel leuk om te weten en alles eens goed op een rijtje te zetten. Ook handig voor mezelf, want zo kan ik in één oogopslag ook zien welke tags er zijn die ik nog in zou kunnen vullen. Ik ga geen artikelen van anderen kopiëren, want er zijn wel meer van dergelijke lijsten, maar ik wil zelf mijn tagoverzicht opbouwen. Natuurlijk ben ik heel blij met jullie input als jullie nieuwe tags ontdekken of juist weten wie een tag oorspronkelijk gemaakt heeft. Stuur me daarom een berichtje via mijn blog of social media of laat een reactie achter als je tags weet!

Blog

Familie

Lifestyle

Werk en school

Persoonlijk

Mode

Beauty

Food

Sport

Dieren

Entertainment

Fotografie

Reizen

Seizoensgebonden

Themagericht

Zoals je ziet is er nog veel ruimte in alle categorieën. Ongetwijfeld staat nog lang niet alles online. Ik was zelfs bijna vergeten de door mij gemaakte tag er al in te zetten. Ken jij nog tags die niet in dit lijstje staan? Laat het me dan snel weten, dan voeg ik ze toe!

Comments

comments

5 gedachten over “Tags: Een overzicht

    1. Die lijst ken ik inderdaad, maar ik wilde niet beginnen met het overnemen van al haar verzamelde tags. Vandaar dat ik eerst een aantal zelf verzamelde tags geplaatst had. Maar de rest ga ik nu beetje bij beetje toevoegen. Dank je wel in elk geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Blogmutsen & Co | Vijf inspirerende quotes

Vandaag is het weer woensdag en dus is het weer tijd voor een nieuw artikel in de reeks van onze...

Sluiten