Terugblik op een week #2

Terugblik op een week #2

Na het overzicht van vorige week, waar ik veel leuke reacties op ontving ben ik er deze week weer. Ik deel weer enkele dingen met je uit de week die achter ligt. Lees je weer mee?

Eten

Wat eten betreft was het deze week absoluut niet zo luxe als vorige week. Toen gingen we 2 keer uit eten, deze week aten we alle dagen thuis. Meestal met zijn drietjes, maar ook een paar avonden at ik alleen met Bjarne omdat Daphne werken was. Zo aten wij bijvoorbeeld lasagne, een ovenschotel met aardappel anders en gekookte aardappelen met groenten en vlees.

Sporten

Ook deze week bleef het sporten eigenlijk beperkt tot het sporten op de WII. Vanwege de sneeuw die hier viel en de lastig heden die ik daar tijdens het werk soms al mee had (wegen en stoepen die vol sneeuw en/of ijs lagen zag ik af van het hardlopen. Maar het kriebelt echt wel hoor. Ik heb wel kleine stukjes gelopen af en toe, maar dan meer echt kleine stukjes als ik even geen post in mijn handen had ofzo. Dat zijn momenten waarop het makkelijk even kan.

Stappen

Deze week liep ik hier en daar wat minder dan vorige week en op andere dagen wat meer. Dit resulteerde in een totaal van 95613 stappen.

Lezen

Afgelopen week las ik het boek Ik was de laatste Jood. Een boek geschreven door een overlevende van het vernietigingskamp Treblinka II tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij overleefde de oorlog en heeft op indrukwekkende wijze een beeld geschetst van de verschrikkingen in het kamp waar hij lang gezeten heeft.

Schrijven

Ik schreef een artikel over de vraag of ik een luizenmoeder zou worden als Bjarne straks naar de basisschool zou gaan. En ik schreef een artikel over het stellen en verleggen van grenzen.

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen week? Ik ben benieuwd naar je reactie.

10 gedachten over “Terugblik op een week #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lees vorig bericht:
grenzen
Grenzen stellen en verleggen hoe is dat voor mij?

Grenzen stellen en verleggen. Grenzen verleggen vind ik vaak niet zo moeilijk. Of nou ja, ik doe dat soms gewoon...

Sluiten