Uit eten | Canadian Corner

canadian corner

Onlangs zijn wij uit eten geweest. Wij gingen naar de Canadian Corner. Dit is een begrip in Brunssum en omgeving. En dus ook bij ons in Landgraaf.

Gezellig

Het eerste wat opvalt als je bij de Canadian Corner komt is natuurlijk dr buitenkant. Een witte gevel en het restaurant is gelegen naast een sportschool. Maar eenmaal binnen is het meteen gezellig. Door de inrichting ontstaat een warme huiselijke sfeer. Je wordt vriendelijk begroet door het personeel en kunt zelf een beetje aangeven waar je wel of niet wilt zitten. Zo kiezen wij er eigenlijk altijd voor om niet bij de kinderhoek te zitten omdat Bjarne dan snel afgeleid kan zijn en niet meer eet.

Kindvriendelijk

Zoals ik al even opmerkte is er dus een (kleine) kinderhoek met wat speelgoed en wat boekjes. Genoeg voor kinderen om zich te kunnen vermaken. Bovendien krijgen kinderen aan tafel hun eigen placemat die ze kunnen inkleuren. Grappig detail bij deze placemats is dat wanneer je meerdere placemats hebt, je ze aan elkaar kunt leggen en de placemats in elkaar doorlopen.

canadian corner

Menu

Er is op de menukaart een ruime keuze aan gerechten. Of je nou een vegetarisch gerecht wilt, iets met vlees of liever een pizza, het is er allemaal. En dat wat je op je bord krijgt is ook echt meer dan genoeg! Wij kozen voor de pizza taco en de XL beef burger. Bjarne kreeg een kindermenu met een poppetje (gemaakt van een frikadel, kipnugget en gehaktbal). Een voorgerecht namen wij niet omdat wij van een eerder bezoek wisten dat het hoofdgerecht al genoeg vult. Wel namen wij nog een nagerecht.

Canadian Corner

De Canadian Corner ligt in de buurt van de Amerikaanse basis in Brunssum en is een familiebedrijf. Momenteel wordt het bedrijf gerund door moeder en dochter en is oma onlangs gestopt met haar administratieve taken. Moeder en dochter zijn ook altijd te vinden in het restaurant en zijn altijd bereid een praatje te maken met de gasten. Vele gasten kennen zij ook en dat is ook altijd te merken. Het restaurant beschikt over 100 zitplaatsen en een buitenterras en is rolstoelvriendelijk

De Canadian Corner is zeker een tip als je in de buurt bent. Ben jij hier al eens geweest?

2 gedachten over “Uit eten | Canadian Corner”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.