21 november 2019
't hert

Uit eten | ’t Hert va Woabich

Onlangs gingen wij uit eten ter gelegenheid van de verjaardag van mijn schoonvader. Wij bezochten de nieuwe brasserie ’t hert va Woabich in de wijk waar wij wonen. En vandaag vertel ik je hoe het ons bevallen is.

Stijlvolle inrichting

Wij kwamen binnen via de ingang voor minder valide personen omdat ook Daphne haar oma mee was. Heel fijn om in Waubach een eetgelegenheid te hebben waar we met oma naar toe kunnen! Via deze ingang kom je binnen in de zogenaamde Stube. Meteen zie je heel veel hout en natuurlijk de nodige schedels van herten aan de wand. Door goed gebruik van licht en de manier waarop de brasserie ingericht is voel je je meteen thuis. De tafel was, omdat wij gereserveerd hadden, al ingedekt en er was al een stoel verwijderd zodat er automatisch een plaats was voor oma en we meteen aan tafel konden.

hert va woabich

De menukaart

Natuurlijk is een menukaart belangrijk wanneer je ergens gaat eten. Er was een mooie menukaart met betaalbare gerechten. Ik koos voor Ivo’s wildgoulash (€16.50). Wat was dit lekker! Toen wij gingen eten stond er helaas nog geen kinderijsje op de menukaart, maar inmiddels staat deze er wel op. Overigens kreeg ons zoontje “gewoon” een kinderijsje toen de bediening daar even naar gevraagd had bij de kok. Wil je de hele menukaart zien? Deze staat op de Facebookpagina van ’t hert.

Leuk voor kinderen?

Ook wanneer je gaat eten met kinderen is de brasserie heel erg leuk. Kinderen krijgen namelijk een papieren tasje met daarin een doosje krijtjes, een memory spel en een aantal blaadjes met bijvoorbeeld twee sudoku puzzels, een kleurplaatje, een velletje met zoek de verschillen of combineer twee helften. De achterkant van het tasje is tegelijkertijd ook een kleurplaat. De tasjes zijn er in verschillende thema’s, dus kinderen zijn wel even zoet voor het eten komt.

Algemene indruk

Met brasserie ’t hert va Woabich als stralend hart heeft Waubach een coltreffer gekregen. Goed en betaalbaar eten, vriendelijk personeel, een gezellige sfeer, wat wil een mens nog meer. Ja, in de zomer misschien een terras. Maar ook die komt er aan! Dit jaar misschien wat kleiner dan bedoeld omdat de markt waar de brasserie aan ligt nog op de schop gaat, maar dat terras komt er!

Je vindt ’t hert va Woabich aan de Kerkstraat 2B in Landgraaf. Wil je een hapje eten? Dan is het verstandig om van te voren even te reserveren.
Aanraders van de menukaart zijn:

~ Ivo’s wildgoulash met rode kool en spätzli (€16,50)
~ Chocomomentje (€7,95)

Lees ook:

10 thoughts on “Uit eten | ’t Hert va Woabich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.