Wat is jouw diepste verlangen? *Oproep*

Wat is jouw diepste verlangen? *Oproep*

Ken je dat? Dat je denkt “Ik zou wel eens…” gevolgd door een stil verlangen of een stille wens die je eigenlijk niet snel deelt met anderen. Of waarvan je weet dat ze toch niet snel uit zullen komen? Of waarvan je niet weet hoe je ze aan moet pakken? Ik wel. En ik wil graag ruimte vrijmaken op mijn blog om dit met anderen te delen. Daarom heb ik het idee om hier een serie met artikelen van te maken. Vandaag vertel ik je hier meer over.

Verlangens

Ieder mens heeft ze wel. Verlangens. Een heftige behoefte naar iets wat je in het dagelijks leven nog wel eens mist, waar je geen tijd voor maakt of neemt of waar je om andere redenen niet aan toe komt. En je weet, of denkt te weten, wat dat verlangen voor effect op je leven zal gaan hebben. Het is dan mooi om dit te gaan onderzoeken, maar misschien ook eng, want stel je verlangen lijkt compleet anders uit te pakken. Wat doe je dan?

Als verlangens een taboe zijn

Natuurlijk kan je je verlangens delen met mensen om je heen. Maar doe je dat altijd? Sommige verlangens verdwijnen misschien al snel in een soort van taboe sfeer. Terwijl deze misschien niet eens in een taboesfeer hoeven te vallen. Al eerder gaf ik aan taboes te willen doorbreken. Want waarom zou je ergens niet over mogen of kunnen praten? Waarom zou je niet kunnen delen wat je diep van binnen zou willen?

verlangen

Waar verlang jij naar?

Ik ben heel benieuwd naar waar jij naar verlangt. Misschien verlang je naar wereldvrede, naar geluk, gezondheid, de dag dat je niet meer hoeft te werken. Noem het allemaal maar op. Of misschien verlang je naar iets groters, naar rust, ander contact met mensen of weet ik het wat. Er zijn zoveel verlangens die onder mensen kunnen leven. Misschien verlang je ergens naar wat door ziekte of andere redenen niet haalbaar lijkt te kunnen zijn of worden.Als je hier meer over wilt vertellen in een nieuwe reeks artikelen op mijn blog, dan wil ik je vragen om mij even een mailtje te sturen zodat we er een mooi artikel van kunnen maken voor op mijn blog. En natuurlijk zal ik ook mijn eigen verlangen uitschrijven.

Comments

comments

Eén gedachte over “Wat is jouw diepste verlangen? *Oproep*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
post je mee
Oproep | Post je mee?

Ik heb er volgens mij wel eens over geschreven, ik ontvang graag post, maar verstuur het te weinig. Postzegels heb...

Sluiten