Waar ben ik gebleven?

één-zijn

Tja, waar ben ik gebleven? Het is al lang geleden dat ik een artikel heb gepubliceerd hier op mijn blog. Hoog tijd dus om weer wat van me te laten horen. Bij deze dus. En ik kan je vertellen: ik heb zin om weer te bloggen. Maar ik ben in de tussenliggende periode niet gestopt met schrijven hoor, integendeel. Ik schreef heel veel gedichten. Maar daarover meer in dit artikel.

Leven in gedichten

Het is je vast wel bekend dat ik al jaren gedichten schrijf. De laatste tijd ben ik daar dan ook veel mee bezig geweest. Niet alleen met pen en papier of in Word, nee ook op mijn Facebook pagina. En waarom? Omdat ik meer wil gaan doen met mijn talent om gedichten te schrijven. Overigens heb ik het woord talent niet aan mezelf toegedicht hoor, dat hoor ik van mensen om me heen. Van mensen die ik ken, maar ook van mensen die ik niet persoonlijk ken.

Op deze pagina deel ik momenteel gedichten die ik schrijf over mijn eigen leven, maar ook gedichten gebaseerd op actualiteiten. Daarnaast bied ik mezelf daar ook aan om gedichten te schrijven voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun dierbaren iets te vertellen. Dat kan echt allerlei aanleidingen hebben zoals bijvoorbeeld een verjaardag, een bruiloft, een zwangerschap of een overlijden.

Jij

Andere projecten

Mijn Facebook pagina is overigens niet het enige waar ik mee bezig ben. Integendeel. Ik loop misschien wel weer in teveel sloten tegelijk, maar ik heb gewoon een aantal plannen. In het verleden heb ik twee gedichtenbundels uitgebracht en momenteel schrijf ik aan een derde. Of nou ja, schrijf ik aan een derde… eigenlijk heb ik de tekst voor een derde bundel al zo goed als af. Het is alleen hier en daar een beetje schaven aan teksten en het mooier maken van de opmaak en dergelijke. Verder is hij eigenlijk klaar, inclusief de cover. Alleen deze keer wil ik de bundel niet gaan uitbrengen via een uitgever. Nee, het is stiekem al jaren mijn droom om een bundel in eigen beheer uit te brengen. Of dit haalbaar is dat weet ik nog niet, want daar komen natuurlijk wel de nodige kosten bij kijken.

Op onderzoek uit

Daarom ben ik nu aan het onderzoeken wat er nodig is om een boek in eigen beheer uit te brengen. Wat zijn de kosten om het boek te laten drukken, welke kosten komen daarnaast nog kijken? Bijvoorbeeld een ISBN zodat een boek besteld kan worden in boekhandels. En daarnaast natuurlijk ook niet heel onbelangrijk: wat kan ik vragen voor mijn boek? Allerlei dingen die ik tegenover elkaar moet zetten voor ik een serieuze overweging kan maken wat ik ga doen. En mijn andere plannen? Tja, dat is iets voor later waar ik voorlopig enkel aan probeer te schrijven.

Voor nu ben ik in elk geval ook weer terug op mijn blog en zal je dus ook hier weer artikelen kunnen vinden. Ook de artikelen op vrijdag, geïnspireerd op de Weekbrieven van het Apostolisch genootschap, ga ik weer opstarten. Dus in elk geval iedere vrijdag een artikel van mij. Al is mijn doel om minimaal twee maal per week te publiceren.

Lees ook:

2 gedachten over “Waar ben ik gebleven?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.