Wat staat er op jouw bucketlist?

Wat staat er op jouw bucketlist?

Je hebt hem misschien al wel gezien, ik heb weer een bucketlist op mijn blog gepubliceerd. Wat staat er op mijn bucketlist, wat lijkt me op korte termijn haalbaar? Misschien zijn er al dingen die ik stiekem al afgestreept heb, maar waar ik nog een artikel over wil schrijven. Dat en meer lees je vandaag. En natuurlijk ben ik benieuwd naar wat er op jouw bucketlist staat…

Waarom een bucketlist?

Heel eerlijk? Ik heb de bucketlist meer gemaakt om een overzicht te maken van wat ik graag zou willen en te kijken waar ik over zou kunnen schrijven op mijn blog en dergelijke. Er staan misschien echt wel dingen op mijn bucketlist die niet haalbaar zijn, maar dromen moet je toch ook hebben in het leven. En nogmaals, ik hoef niet alles van mijn bucketlist afgestreept te hebben. Het is voor mij ook geen lijst met wat ik gedaan MOET hebben voor mijn dood ofzo. Nee, het is voor mij gewoon een overzicht van dingen die ik graag zou willen doen in het leven wanneer er een mogelijkheid voor is.

Hij blijft groeien

De lijst zoals hij er nu staat zal regelmatig aangepast en uitgebreid worden. Ik vind het namelijk altijd vrij lastig om een hele lijst met dingen op te stellen. En dus zal ik gewoon zo nu en dan als me wat in valt dit toevoegen aan mijn bucketlist. Zo blijft het natuurlijk altijd een verassing wat erop staat. Dus neem ook af en toe eens een kijkje of er wat veranderd is zou ik zeggen.

bucketlist

Wat mag er niet ontbreken?

Nou ben ik heel benieuwd naar wat er volgens jou niet mag ontbreken op een dergelijke lijst. Daarom zou ik het leuk vinden al je me dat wit vertellen in een reactie op dit bericht. Dat mag hier op mijn blog zelf, maar natuurlijk ook op de social media kanalen van Patricia neemt je mee. Dus, wat mag er volgens jou niet ontbreken op een bucketlist? Wat zou jij nog graag een keer willen doen in je even? Laat het me weten en misschien neem ik hem over op de mijne!

2 gedachten over “Wat staat er op jouw bucketlist?

  1. Mooi lijstje! Ik doe een beetje hetzelfde, aanvullen en afstrepen, en idd geen dingen die ik per se gedaan moet hebben voor mijn dood, maar dingen die ik graag zou willen doen als de kans zich voordoet.
    Jenn onlangs geplaatst…Nieuwjaarswens!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lees vorig bericht:
stilstaan
Even stilstaan in de tijd

Even stilstaan. Soms is dat wel even fijn. Zo aan het einde van het jaar is het altijd gebruikelijk dat...

Sluiten