7 december 2019

Wat wil ik met mijn blog?

Het is de laatste tijd nogal stil geweest op mijn blog. Daar ben ik me ook zeker van bewust. Maar ik ben er nog steeds. De afgelopen tijd heb ik wel nagedacht over wat ik wil met mijn blog en daar ga ik het vandaag met je over hebben.

Veel gebeurd

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd in mijn leven. Wanneer je mij op social media volgt dan zal het je niet ontgaan zijn, anders kom ik daar in een aart artikel op mijn blog nog op terug. . Daaruit kan je dus meteen ook opmaken dat ik niet stop met mijn blog. Nee, ik blijf bloggen omdat ik het gewoon nog steeds leuk vind om te doen.

Afbeelding van Free-Photos via Pixabay

Persoonlijker

Ik wil met mijn blog een meer persoonlijke kant op. Waarom? Het is natuurlijk heel leuk om te schrijven over leuke horeca gelegenheden waar ik ben geweest of dingen die ik heb bezocht. En ja, dat is ook een persoonlijk iets natuurlijk omdat ik in dergelijke artikelen mijn eigen mening geef. Maar ik wil toch meer de persoonlijke kant op door te delen wat er in mijn leven zoals gebeurt en dergelijke. Want ik kan je vertellen dat het niet allemaal even makkelijk is. Maar goed, daarover in een later artikel meer.

Frequentie

Ik weet nou nog niet hoe vaak ik precies ga bloggen. Ik zet in eerste instantie in op één artikel per week, dat geeft mij in elk geval alle tijd om aan artikelen te werken. Want ik wil niet zomaar mijn artikelen afraffelen wanneer ik echt persoonlijker ga schrijven, dan moet het weloverwogen en kloppend zijn. Daarnaast wil ik ook tips en dat soort dingen verwerken in mijn artikelen.

Ik heb natuurlijk vaker blogpauzes gehad en ik wist eigenlijk nooit echt precies wat ik wilde met mijn blog. Nu heb ik voor mezelf een duidelijker beeld van wat ik wil en wat ik wil uitstralen. Dus… Blijf mijn blog volgen de komende tijd! Ik zou het heel leuk vinden in elk geval. Tot snel op mijn

blog
Afbeelding van Sophie Janotta via Pixabay

3 thoughts on “Wat wil ik met mijn blog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.