Wegens vakantie geen bericht…

vakantie

Je hebt het waarschijnlijk wel gemerkt, afgelopen week verscheen er geen artikel geïnspireerd op de Weekbrief voor afgelopen zondag. Waarom niet? Heel simpel, ik was een weekje met vakantie. En ja, ik had echt wel de intentie om een artikel te schrijven, maar ik kwam er gewoon echt niet aan toe. En dus heb ik besloten om dan maar niets te plaatsen, want ik kan dan beter een keer niets plaatsen dan wanneer ik half werk af ga leveren. Daar heb ik niets aan en daar heb jij niets aan.

Had ik dan van te voren niets kunnen laten weten? Ja, dat had gekund. Maar… dat is natuurlijk niet echt veilig, want wellicht lezen ook mensen deze blog die niet zo zeer geïnteresseerd zijn in mijn artikelen, maar die eerder geïnteresseerd zijn in wanneer ik wel en niet thuis ben. Inmiddels zijn wij al weer bijna een week thuis (helaas, de vakantie was heerlijk, maar ook veel te kort haha) en heb ik de Weekbrief voor komende zondag al gedownload. Dus ik ga zo beginnen aan het artikel voor aanstaande vrijdag zoals je inmiddels wel weer van me gewend bent denk ik.

Daarnaast zullen er zo nu en dan aan het begin van de week weer artikelen gaan verschijnen over allerhande onderwerpen, dus die zie je dan vanzelf verschijnen via de bekende kanalen.

Eén gedachte over “Wegens vakantie geen bericht…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.