Over mij

Over mij

Over mij

Mijn naam is Patricia, ik ben een trotse (lesbische) mama en enthousiaste blogger. Op mijn lifestyle blog schrijf ik over alles wat op mijn pad komt. Ik schrijf onder andere over het moederschap, shoplogs en persoonlijke onderwerpen. Maar ook over maatschappelijke thema’s, zoals vrijheid, respect, homoseksualiteit, sport en ga maar door.

Met mijn blog hoop ik mijn lezers een kijkje in de keuken te geven die mijn leven heet. Juist daarom schrijf ik afwisselend over meer algemene thema’s. Maar ook persoonlijke onderwerpen ga ik niet uit de weg. Het meeste publiceer ik gewoon hier op mijn eigen blog, maar het kan zijn dat ik op andere blogs zo nu en dan meewerk aan een rubriek of een gastblog schrijf.

Nog meer van mij lezen?

Er verschenen artikelen van mij op de volgende sites:

~ Mamaplaats
~ Slank & lijn
~ Koffiezettertje
~ Ren mama, ren
~ Hardlopen

Daarnaast schreef ik een tweetal gedichtenbundels. Meer informatie vind je hier.

Patricia neemt je mee is verder te vinden via de volgende Social Media kanalen:
Facebook
Instagram
Twitter

BlogSociety

Mocht je meer over mij willen weten of mijn willen benaderen voor het schrijven van een gastblog, advertorial of andere doeleinden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Lees ook even mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *